Jag har ju inte skrivit det, men min kära sambo har flugit sin kos. I USA är han. Med jobbet. En hel vecka ska han vara borta.

Så jag får försöka undvika att tappa mobilen i markbrunnen, glömma nycklarna på jobbet, glömma glasögonen hemma eller få baklås på cykeln. För det brukar vara Yosh som räddar mig när jag gjort sånt…

Idag har jag i alla fall köpt en lampa på klasolson, för det saknades en i badrummet. Det brukar annars vara Yosh som fixar sånt, men det är ju bara för att jag är lat med sånt!

Det är förresten förskräckligt att vi inte har hittat på någon annan enhet än Watt att mäta ljus med (som lux eller så)! Nä, man ska hålla ordning på att 2 Watt på LED är som 25 vanliga Watt, men att 30 Watt på halogen är som 40 vanliga Watt. Och eftersom glödlampor är förbjudet så FINNS det ju inte ens vanliga watt, men det är det som står på lampsockeln. Max 40 Watt.

LED fanns inte så starkt som jag vill ha, så det fick bli halogen, som det stod D på. För ganska omiljövänligt. Inte för att det finns miljövänliga saker då. Bara saker som har mindre miljöpåverkan. Tänk på det.

Här är lite miljö som jag hade på mobilen när jag vaknade! Det är Yosh som har skickat.

image

Såna här träd känner jag inte igen!

image

image

image

Själv hade jag den här utsikten

image

Här är ett flyttstreck.