Godmorgon. Verkligen. Det är alldeles för tidigt!

Men kanske har jag sovit färdigt. Jag somnade innan klockan tio igår. Jag var så trött! Idun ville absolut inte sova middag och sedan var hon jättesvår att få omkull vid läggdags också. Så tillslut gick jag och lade mig också, för när jag gör det brukar hon ändå somna. Då var klockan strax före nio.

Jag slog på dr who på laptopen. Jag har börjat om igen. Rose. Men jag somnade efter halva eller något kollade inte klockan. Jag hade tänkt både ställa mig på wii och blogga när barnet somnat, men nu blev det ju inget av med det.

Vaknade nyss. PMS igår, det var därför så lite blev gjort. Vaknade av störtfloden, skulle man väl kunna säga. Det är bra att man vaknar när det börjar. Eller så börjar det när man vaknar, jag förstår inte min kropp hälften så bra som jag litar på den. 😉

Så idag har ju inte riktigt börjat än. Idag börjar inte förrän tidigast om 20 minuter (06:00). Så innebär det här att jag ändå har bloggat igår?

Näe, jag vet. Jag missade en dag. Och det var en helgdag! Det borde inte vara sådana dagar man missar.