Det har varit ganska svårt att komma igång med träning på sistone. Jag cyklar till och från jobbet, men snart är det halt ute och då vill jag inte. Man kan ramla. Och så funkar inte mina växlar så bra i minusgrader, tydligen.

image

Igår var det barnbasar i Södertälje, så vi vallfärdade dit och köpte på oss lite tröjor som vi tyckte var roliga, lite böcker och någon leksak.

På vägen ut fick jag syn på en balance board (eller vad det heter) till wii. Jag undrade om jag skulle använda den, men så sjönk priset till 200 kronor för både wii fit, sports och brädan, och jag tänkte att även om jag inte använder den så är det inte mycket pengar att bli av med.

Jag fick Yosh att skapa en profil också, så nu kan vi tävla om vem som har mest poäng och sådär. Spelet sa åt oss att jag var overweight och hade en kroppsålder på 50 år. Väldigt vetenskapligt.

Yosh hade också en vikt, men den får han meddela världen själv om han vill.

När jag hämtar Idun varannan dag brukar jag ta en promenad på 3-5 km. Det känns som mycket träning, men egentligen, är det det?

En annan träning som är återupptagen är spanska i duolingo. Jag dingade level 7 igår.

image

Det är dock latinamerikansk spanska som erbjuds, så det är egentligen fel. Men jag tänker att om man kan norska klarar man sig i alla fall hyfsat i Sverige…