Jag har mått dåligt på sista tiden. Jag har sett symptomen på depression men inte förstått det, för det kändes inte som att jag var deprimerad. Och sedan var jag det. Bara sådär.

Så jag grävde ner mig i kod. Jag skrev massor med kod. Det är inte klokt egentligen. Sedan behövde saker gå live och jag kan inte fortsätta göra ändringar i samma takt utan att först se hur det här påverkar all balans i systemet. Tweaka.

Och här är jag nu med tomrummet. Det där som ingenting i världen kan fylla riktigt och man kan bli galen om man försöker. Och jag förstår så väl dem som försöker fylla det med diverse icke hälsosamt.

Och jag borde sova, men hur gör man det när det är såhär?

Och nej, det finns egentligen ingen anledning. Utom möjligen pressen som jag inte vet om jag lagt på mig själv, och kanske mår jag ännu sämre just över att jag inte vet om jag borde känna den pressen.

Blir det aldrig enkelt?

image

Solstrålen och jag tittade på myrorna idag på vägen hem