Att röra på sig går sådär. Och det är ganska bra! Det är bra nu på sommaren när man kan cyklade både till och från jobbet och få gratis motionspass på det sättet.

Men däremot så känner jag mig hysteriskt lat när det gäller träning såsom att ge sig ut och springa eller köra zumba osv. Jag är helt slut i kroppen hela tiden och orkar bara inte.

Jag orkade inte en starta 7-minuters-passet på mobilen förra veckan fast mymission.lwani.se sa åt mig att det är dags.

Jag har inte bestämt mig för om det är ok eller inte. Igår bar jag ju tvååring i skogen. Det var jobbigt det! Jag visste inte hur man loggar det i noom, så jag skrev bara att jag promenerade 2km.

Siffran på widgeten är i alla fall helt ok:

image

Guldnivå, minsann. Det är godkänt.

Dieten däremot… Ja, jag känner att motivationen brister där. Och jag vet inte om det är ok ändå eller inte. Där heller. Igår blev det sockerkaka till efterrätt, men jag hoppade över munkar på jobbet i fredags. Alltid något.

Alltså såhär är det; BMI säger att jag är överviktig. Och min mage är mjuk. Tittar jag på mig själv i spegeln från sidan så putar magen mer än jag skulle önska.

Men man måste ju inte stå så. Man kan titta rakt framifrån istället. Och då ser det bra ut. Alltihop. Jag är nöjd. Jag trivs i kroppen. Utom det där magputet.

Men jag ser liksom inte det där magputet som ett stort problem. Det stör liksom nästan aldrig.

När jag väl är ute och springer är det lite tungt för att kroppen är tung. Jag skulle vilja kunna springa lite spänstigare. Men det är liksom inte så viktigt för mig.

Så därför gör jag det här lite halvhjärtat. Men jag tänker att halvhjärtat i alla fall är bättre än inte alls.

image

Kycklingsallad till lunch idag

Ps: vikten är typ densamma som när jag skrev “nu kör vi”. Intet nytt där med andra ord.