Jag lyckades få ut både mig och barnet i skogen idag!

image

Med tanke på vad vi kom hem med kan jag konstatera att vi är bäst på att ta selfies, bra på att äta matsäck och dricka saft, och inte så bra på att faktiskt plocka bär. Och sämst på att hitta svamp.

Den här skogen har förresten ingen svamp. Eller så är jag kass på att hitta den. Jag kan vara kass på att hitta den.

Ställer man ner barnet i skogen så kan hon heller inte gå. Mossa är småfarligt och kvistar är hälsovådliga. Idun upplyser och varnar befolkningen. Om man är mamma är det dock ingen fara. Mammor bär små barn så klarar sig alla. Utom möjligen musklerna i mammans armar som krampar sönder.

Nå, nu har jag i alla fall visat var blåbär och harsyra växer och talat om hur det står på internet att terrängen ska vara för att det ska vara svamp där. Hon får känna sig utbildad. 🙂