image

Idag är det varmt. Jag vettetusan om det är varmare än annars, men idag känns värmen jobbig. Jag brände mig lite igår och mådde illa på kvällen en stund. Vätskebrist, tror jag. Eller solsting. Det gick fort över, men det gör att idag känner jag inte alls för att vara i värmen eller solen.

Vi bestämde att vi hänger vid poolen ett tag och siktar på att åka till naturparken vi såg på kartan någon gång efter ett. Och hoppas att det inte är så farligt i solen då.

Solkräääm! Jag borde kanske köpt med mer solfaktor. 30 känns fjuttigt idag. Den där urgamla reklamen med en tonåring som gnällde om att “här skyddar folk sina drinkar under parasoller men låter hjärnorna explodera i solen” vill spela upp sig i mitt huvud då och då. Fast det finns parasoll här.

Meh, nu började gubben bredvid mig röka. Vaffan, liksom? Tur att det blåser åt hans håll.