wpid-screenshot_2015-04-26-21-40-36.pngJag gjorde om det. Visserligen sa de i senaste uppdraget att jag skulle komma tillbaka i övermorgon, och det var ju egentligen igår. Men igår röjde vi så mycket. Jag städade och Yosh sågade. Sedan var vi på Ikea och köpte lådor. Vi skulle bara köpa lådor. Inget annat. Just det. Inget annat. Ehum. Jag var så trött när jag väl lagat matkassemat att jag kände att jag kanske hade tränat i alla fall. Dessutom hade jag fortfarande grym träningsvärk.

Jo, för i förra uppdraget blev jag först förvånad över hur lätt det var. Och sedan över hur trött och svettig jag ändå blev av det. Eftersom jag tog i så dant. Och sedan blev jag överrumplad av träningsvärken.

Idag har jag bara tvättat och diskat lite, och så hivat bort två lass skräp på återbruket. Och lådhurtsar till en främling på facebook. Jisses, vad fort folk hugger i den där gruppen för att ge bort skräp! Gratis är gott…

Nåväl. Jag gav mig ut. Jag hade dåligt samvete för att jag lät folk i Abel vänta.

imageDet är alltid så fint därute! Jag sprang åt andra hållet den här gången. Då får man solen igen ögonen, fast på ett bra sätt. Jag blev glad av det.

Jag hade bättre playlist den här gången också. Låtarna var inlagda i MixZing precis som förr, med några tillskott. Och nu kände zombiesappen igen min playlist och den var alldeles valbar. Yay!

Det går så mycket bättre när man har glada kvinnor som sjunger en i öronen. Som Lady Gaga och Brittan. Japp, jag uppskattar det. Där finns också Deadmau5 och Infected Mushroom. Och soundtracket till the Island. För de flesta av de låtarna var bra att springa till och alla var fina.

Längst bort på spåret skulle man gå, men Gaga-tonerna var alldeles för glada och solen var alldeles för fin! Jag dansade istället. Det såg eventuellt knäppt ut, men who cares? Jag trodde ingen såg mig. Jag upptäckte att så inte var fallet, men det gick inte att låta bli för det. För bra stämning!

Jag fick en blåsa på hälen och funderade på om det ärendet för att jag går i springskor eller för att de är slitna och jag behöver nya? De SER inte slitna ut! Det kanske går över.

imageNu när vi har röjt bort allt bråte från garderoben kunde jag inta min vanliga plats att svettas klart på! Det är himla fint att se solen gå ner från balkongen när man kommer hem från sin springtur. 🙂