Här kommer ett sånt där obegripligt nördinlägg igen. Jag ber om ursäkt på förhand till alla mina vänner som inte sitter och kodar .htaccesser just idag, för då blir nog det här ganska ointressant i tillägg till obegripligheten.

Jo, jag skulle bara säga att det här funkar precis som jag vill ha det:

RewriteEngine on
RewriteBase /www-directory/

RewriteCond /www-directory/%{HTTP_HOST} -d
ReWriteRule ^(.*)$ /%{HTTP_HOST}/ [L]

Byt ut www-directory mot den exakta sökvägen till webbfilerna på servern. Det är möjligt att man kan ta bort det på något sätt från konditionerna, men som sagt, nu fungerar det precis som det ska utan att ta sönder mina regler för de individuella siterna, så då är jag nöjd. När jag ska lägga till nya sidor på servern kommer det här se till att allt jag behöver göra är att skapa en mapp med rätt namn och peka domänen/subdomänen dit, så fungerar det.

Nu tänker jag peka om min domän och några subdomäner till min vps, så om ett par timmar borde alla besökare hamna rätt.