Man låter honom städa en lägenhet med en massa stängda dörrar för att han ska ta det där vi går mest först. Sedan, mitt i städprogrammet öppnar man plötsligt alla dörrar för att “Nu är det ju hyffsat här ute!”. När han strax därefter fick låg batterinivå hittade han inte hem till sin laddstation, kan jag säga. Stackarn.

SÅ han åkte runt och sökte av alla rum som nog tedde sig som helt nya för honom nu. Till slut åkte han in i Iduns rum, där han aldrig hade varit förut, kolliderade lätt med en kudde och stannade. “Bliripp! I have low battery, please charge me!”. Jag lyfte upp. “Please put me down on the floor!”. Jag ställde honom nära laddstationen. “Please charge me!”. Jag fick putta honom ända fram. Nu återhämtar han sig. Han säger att han har pausat städningen.

Vad jobbigt det var att städa hos er! -Eilert

Vad jobbigt det var att städa hos er! -Eilert