Idag har vi köpt pulka. Sedan tvingade vi ut barnet till pulkabacken. Hon var endast nöjd under själva nedfärderna. Övrig tid var hon tyst, utom när mor och far tyckte att hon kunde stå på marken, sitta i pulkan eller till och med gå själv. Illvrål. Hon var kanske lite trött…

På hemvägen fick hon gunga, och det var tydligen bäst av allt.

Vi hittade även de bra vinterskorna idag. De hade hamnat i tvättkorgen! Det var lite mitt fel, tror jag. Nåväl.

Idun domderade att det skulle sovas runt halv sex. Och hon somnade faktiskt! Jag låg bredvid henne i sin säng och sjöng Bä Bä vita lamm typ sjutton gånger. Jag gillar den inte, men Iduns farmor gör så och då somnar hon. Och det funkade ju nu med!

Synd bara att hon vaknade vid niotiden och nu sitter uppe…

Jag tog en bild eller två vid pulkaåkningen. Vi får se hur de blev. Det var liksom mörkt ute! För det blir ju mörkt strax efter tre. Jag får posta bilderna här en annan dag, för nu ska vi sova!