Ok, det är inte ett helt nytt tema. Det är ett child theme. Och det är kanske inte helt klart än. Men nu duger det för idag!

Jag har använt nya WordPress-temat Twenty Fifteen och envisats med alla kolumner och sammandrag av inlägg som jag är så förtjust i. Jag gillar att sidan blir lite tidnings-aktig och att blicken dras runt lite bland inläggen. Det är ju inte bara det senaste inlägget jag vill visa upp!

<teknobabbel>
Masonry bråkade lite med mig innan jag insåg att det faktiskt finns inbyggt i WordPress numera. Och sedan behövde jag lära mig att funktionen get_template_directory_uri() ger sökvägen till modertemats filer och att man i ett barntema (child theme) kan använda funktionen get_stylesheet_directory_uri() istället så att det blir rätt.
</teknobabbel>

Jag blev så glad över Twenty Fifteen eftersom det till skillnad från Twenty Fourteen faktiskt såg användbart ut!

Jag ska tweaka lite mer en annan dag… säg till om något inte fungerar!