Yosh har hittat någon upphängning av tv som är en vajer. Ungefär som en tavelupphängning. Och ovanför sovrums-tv:n är det numera en LACK-hylla från Ikea för diverse apparater och sådär.

Montering

Montering klar

Himla praktiskt. Nu kan vi också lägga upp fjärrkontrollerna där så att barnet inte kommer åt dem. Det är så roliga knappar på fjärrkontrollerna. Och så händer saker när man trycker på dem. Det är spännande.

Det blev faktiskt himla snyggt också. Nu ska vi bara vänta på att Yosh fixar till det med alla kablar också så att EXPEDIT-möbeln under tv:n kan förpassas bort. Hela grejen var tydligen att Yosh skulle kunna gå runt till sin sänghalva utan problem. Det gör ju att den måste bort.

Personligen vill jag fixa till gästrummet. Men med denna eländiga förkylning får jag vänta lite med det.