Igår fick jag för mig att gå in på Flattr och flattra tillbaka lite på dem som flattrat mina grejer. Du vet väl vad Flattr är? Det är ett enkelt sätt att betala lite för allt fantastiskt du gratis får ta del av på internet. Saker folk lägger upp utan att någon behöver betala för det. Bloggar, musik, videos, bilder och så vidare. Du bestämmer själv hur mycket du totalt vill betala för det per månad och sedan delar du ut det mellan obegränsat antal skapare. Här är en video som förklarar det, men annars är det väl ganska bra förklarat direkt på Flattr.com? Nåväl, jag har några personer som lojalt flattrar mig titt som tätt. Jag är så tacksam för det, så jag tänkte presentera några av dem. Om du inte är med här men också brukar flattra mig, du är inte glömd, jag blir väldigt glad över alla flattringar! Alla får bara inte plats i ett och samma blogginlägg.

Alla rubrikerna är länkar till flattr-profiler.

k-magnolia

Kirsi, min underbara vän som var den självklara att fråga om hon kunde hålla mig i handen medan min dotter kom ut i världen. Hon som man kan dela vilka knasiga tankar som helst med och veta att hon tar dem på allvar. Inget viftas bort som onödigt, utan alla tankar får finnas där och luftas. Kanske är det onödigt att oroa sig för somligt, men att lufta att man har oro är inte onödigt. Kort sagt en trygg vän.

Såhär svarade hon när jag undrade om jag och barnet kanske hade idkat tankeöverföring. Jag blev så glad över hennes svar att allt jag kunde skriva var ett hjärta.

Såhär svarade hon när jag undrade om jag och barnet kanske hade idkat tankeöverföring. Jag blev så glad över hennes svar att allt jag kunde skriva var ett hjärta.

Kirsi bloggar på Kirsi.se och man måste ju nästan alltid flattra alla hennes inlägg, för de får en nästan alltid att tänka i nya banor.

Oakfairy

Åh, jag träffar henne alldeles för sällan! Men bloggar gör hon i alla fall på Oakfairy.com. Lite personligt och lite om en massa böcker. I ärlighetens namn hoppar jag förbi mycket som handlar om alla de där böckerna, för jag hinner inte läsa! Dessvärre. Men åh! Hon stickar och virkar också! Hon gör så fantastiskt fina saker. Hon har till exempel gjort den här magiskt fina klänningen till Idun (modellen ville inte vara still, så bilden blev lite suddig): Idun i dalek-klänning Det går att flattra henne på Instagram också. @oakfairy, såklart! =)

Urban Sundstrom

Hur kan man inte nämna Urban? Han flattrar hej vilt. Eller kanske enträget. Eller gediget, kanske? Jag vet inte vilket som är rätt ord, men han gör det mycket i alla fall, och tack vare honom har många av mina blogginlägg och andra saker listats och fått andra att hitta dem via Flattr.com. Jag och många med mig är i det tysta väldigt tacksamma för all aktivitet Urban lägger ner på det här. Nu när jag kikade på Urbans saker hittade jag att han har ju faktiskt en hel del videos på YouTube som går att flattra. Ni hittar dem här, och med pluginet till Firefox går det bra att flattra alla!

Kjulaklotter

Anna på Kjulaklotter började, om jag minns rätt att använda Flattr för att jag sa att det var bra. Jag får mest flattringar via Instagram från henne. Själv verkar jag ha varit dålig på att flattra tillbaka, så jag körde iväg ett gäng flattringar åt det hållet nu! Hoppas det kommer mer som jag kan flattra snart! =)