Jag har ju glömt att jag tänkte blogga om mina äventyr idag! Jo, för det var väldigt äventyrligt att skriva kontrakt på lägenheten, nämligen. Inte själva kontraktskrivningen, då, utan vägen dit!

Först och främst blir jag väldigt nervös när jag har en tid att passa för att göra viktiga saker. Så jag bestämde att jag och Idun gick när vi var klara istället för när vi behövde. Då kan man använda den extra tiden till att turfa lite.

Men det hade snöat, så alla zoner i parker och liknande var skitjobbiga. Och det regnade, så snön på marken var jättetung och telefonen blev blöt. Men jag tog fyra zoner i alla fall.

Väl framme så ligger det till så att min mäklare skriver kontrakt på nedervåningen, under markplan. Jag hade hört att det fanns en hiss, och en glad tjej sa att hon kunde gå med mig och visa. Man behövde nämligen gå ut och runt. Men hissen ville inte alls åka ner en våning. Den ville åka upp till tredje våningen där det stod en karl och sa att det inte gick att åka ner här längre, utan man måste gå på andra sidan huset nu. Så vi fick gå runt åt andra hållet.

Vi kom ner på källarplan, men nu var vi ju en bit från själva mäklarnas kontor, så man behövde gå i en lång korridor. Tjejen som visade mig tittade ut genom typ alla dörrar, men ingen var rätt. Jag tyckte det var jättespännande. Lite som en film där det finns långa underjordiska korridorer med många hemlighetsfulla dörrar… ja, ni fattar. På en dörr stod det maskinrumpa. Jag skulle ta kort, men min telefon var tillfälligt vattenskadad, så det gick inte. Men det var roligt i alla fall. Vilken humor man har…

Till slut gav vi upp och gick in den vanliga vägen igen. Idun sov, så de andra mäklarna lovade att komma ner och säga till om hon vaknade. Det gjorde hon såklart, och då fick hon leka med fina tåg och klossar och busa runt under bordet tills vi var klara. Kaffe fick jag också. Himla bra. =)

Efteråt gick jag och köpte mat och en halkmatta till badkaret.

Sedan kom jag hem och av bara farten utförde jag massvis med “uppdrag” som min egensnickrade hemsida kastade på mig. I nuläget meddelar den glatt att jag har 1266 poäng, men jag får poäng för att blogga också, så det här inlägget kommer faktiskt öka på den siffran. Det är skitbra eftersom jag har skrivit i koden att 100 poäng är lagom för en dag. Antingen är det hemsidan eller jag som inte lyssnar på mig. En annan sak som fick bli ett uppdrag var bajsblöjor. Hallå, jag har bytt tre stycken idag. Klart jag ska ha pluspoäng!

Idun fick ett bad med den nya halkmattan och plaskade runt och hade jättekul. Najs att kunna krypa runt i hela badkaret istället för bara badbaljan, kan jag tänka mig.

När barnet fått mat fick jag för mig att diska också. Men jag hann inte diska så mycket innan barnet somnade sittande i stolen, så då lade jag henne och satte jag mig och läste istället. Jag måste ju komma ifatt TV-serien i Game of Thrones!

Idun sover i stolen - 20140221_165706

Trött kan man bli