Idag har jag både varit och fikat hos Linda och Arvid och varit på restaurang med jobbet. Jag vet inte vilket Idun tyckte var skojigast, men jag gissar att lekstunden med Arvid och hans leksaker var liiite roligare.

De hade en jätterolig grej med massor med knappar och roligheter som inte var jättedyr och finns på Hälla någonstans. Jag förstod inte riktigt, men affären hette något som Linda inte kom ihåg just då. Den låg bredvid apoteket. Eller KappAhl. Det var det jag inte riktigt förstod. Mest för att det var tre evigheter sedan jag var på Hälla. Vad skulle jag där och göra? Ikea ligger ju på Erikslund numera, och det finns Max närmare.

Pappa skulle kommit på besök också, men han hade feber när jag ringde halv fem och undrade om han var på väg.

Jag var i alla fall tvungen att skriva det här inlägget, för “My Mission” sa åt mig! Fast den borde verkligen säga åt mig att göra just den sidan lite mer användarvänlig någon dag också. Antagligen är det ingen som förstår vad den är till för eller hur man använder den eftersom det inte finns ett ord till förklaring på sidan.

Nåväl. Kanske barnet vill sova nu snart?
20140213_221459