Idag skulle vi “bara ta golven och du vet, lite till” innan vi åkte ner på stan och tog det lugnt. Det är hemskt mycket man tycker måste fixa innan allt är perfekt inför en visning i en lägenhet. Folk kan ju liksom få för sig att titta precis vart som helst. Tänk om de tittar dääär! Jag måste torka av den här hyllan i det stängda skåpet bakom den här grejen. För tänk om någon ser dammet! Då kan de ju få för sig att jag egentligen aldrig städar och att det säkert är en förfärlig massa annat jag aldrig gör… kan det påverka priset på lägenheten? Det borde det ju inte, den är ju lika bra oavsett om jag glömt att torka av bakom någonting just idag?

Nåväl, vi blev ju klara till slut och kunde åka och köpa mat. För inte kan man laga mat precis när man gjort rent överallt, liksom!

Så Idun fick inte bara slåss mot en dammsugare som blåste varmluft på henne, hon fick gå på resturang också. Jag måste nog en vacker dag lära henne att hon inte i all evighet kommer undan med att se söt ut efter att hon kastat mat omkring sig, men det är nog långt tills dess. Tror ni inte? =)

Idag fick jag kommentaren att hon var lik mig igen. Jag har även hört många gånger att hon är väldigt lik sin pappa. Precis som att hon är lik båda sina föräldrar! För inte är det så att hennes föräldrar liknar varandra?

Söt tjej

Söt tjej

Men på en punkt kunde hon väl vara lite olik oss i alla fall? Och det är tiden hon går och lägger sig. Hon somnade alldeles strax före åtta idag. Sedan sov hon två timmar och vaknade otröstlig. Nu lever hon rövare i sängen. Igår var det en liknande visa.

Sova på natten? Boooring!

Sova på natten? Boooring!

Nu är jag väldigt trött, för jag har stressat så mycket kring visningen. Imorgon är det. Jag ska åka dit med nyckel, och sedan får Lisa ha den tills det är klart. Antagligen på tisdag, för då är det sagt att andra visningen är.

Sedan kommer mina nerver dö, för då är det ju budgivning. Vad tror du priset landar på? Just det, här är en länk till lägenheten på hemnet!