Ka, det är ju tur att den finns när jag håller på att bli tokig här hemma. Det var ändå jobbigt att gå dit idag, för jag vaknade för sent efter ytterligare en natt med dålig sömn. Idun vill inte sova själv, och jag vill helst ha sängen för mig själv… Utan någon som sparkar på mig och sådär. Jo, det är mysigt, men jag sover inget bra då.

Sedan blev jag förmanad att komma oftare. Jajaja, jag vet.

Jag borde ha städat eller något här inför visningen, men jag orkar inte. Det blir till att bara lägga undan allt i garderoben, för det är ändå redan fullt med saker där. Hoppas att folk ändå inser potentialen där. Att man faktiskt kan ha det som garderob också. Eller datahörna om man nu så vill.

Näe, kaffe kanske. Så kanske jag orkar vidare sedan. Men om du känner att du gärna har en niomånaders någon dag, hör av dig till mig, för jag känner att jag behöver en paus, faktiskt.