Här kommer lite bilder.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Jag tar visst inte så mycket bilder alla gånger. Igår glömde jag till exempel att ta en enda bild av hela kalaset! Jag bjöd in till Glöggkväll och hade både Yosh, Feffe, Linda, Mathias, Emil och David (barna till L och M) och Simon här! Full rulle, fast Simon kom inte förrän Linda och Mathias åkt hem med barnen.

Det var glöggkväll, men det blev en himla massa godis också! Familjen som var här hade minsann ordnat både knäck och godis hemma och tog med sig. FÖR gott! Och så pepparkakor, nötter, m&m som Feffe kom med, mandlar och russin… Ja, det kanske var att vi grundade med en Hawaii-pizza innan alla kom som gjorde att vi blev så rysligt mätta… Hawaii är juligt. Det är ju som i visan om han som måste fira jul på Hawaii. Eller så är det juligt för att det är jul, och vi åt den. Jag vet inte, men på något sätt i alla fall! =)

Simon hade med sig socker och grädde, för då kunde jag göra kladdkaka. Jag tänkte att det var ett bra sätt att få hit Simon också. Plus att det störde min aura att inte ha strösocker hemma. Men ingen orkade äta kakan, för alla var alldeles för mätta!

Mathias fixade jubileumsavsnittet av Dr Who, så när det blev lite lugnare på kvällen tittade vi på det. Jag tyckte det var lite plot-holes i det. Eller så är doktorn hysteriskt glömsk. Eller så ljög han. Och det är väldigt ologiskt det där med att beräkningar skulle gjorts i hans skruvmejsel. Han blir ju tvungen att skaffa en ny då och då. Tex så går den sönder på månen en gång, och en annan gång någonstans runt prisoner zero. Jag minns inte så noga, men jag vet att han inte har samma hela tiden! Han gav ju en till River en gång också, men den kanske han tog tillbaka sedan, jag vet inte. Jaja, förutom det var det väldigt bra.

Pojkarna åkte hem och jag fortsatte julandet genom att spela lite Harry Potter eftersom barnet var helt utslaget! Bäst att passa på att roa sig! =) Ja, förresten Harry Potter är juligt. De första filmerna kom ju i december, så jag tyckte det snabbt blev jultradition att titta på dem runt jul. Tills de bestämde sig för att inte släppa dem då längre, men det kan ju inte jag hjälpa.