Det är så mycket som händer! Idun rullade runt från mage till rygg igår. Jag höll på att spricka av stolthet. Hon har fått lite svårt att somna på kvällarna, och jag misstänker att det är tänder på väg upp. Man vet ju aldrig när de kommer eftersom det varierar så kraftigt mellan olika barn. Men helt klart är att det kliar i tandköttet. Hon vill jättegärna tugga på mitt finger då och då. Någon dag måste jag gå och köpa någon form av bitring!

Jag la just på luren med en trevlig människa som det kanske blir lite samarbete med. Det är så bra att jag har ett företag så att jag kan göra sådant när behovet dyker upp. Massor med nya erfarenheter väntar mig om det blir så. Jag älskar sådant.

DisplayExternalImagePå söndag ska vi gå och se om vi ska be att få flytta eller inte. Om vi ska det kommer livet bli en hel del annorlunda, och jag tror det blir det på ett underbart sätt. Men vi är inte först i kön, och vi vet inte om det är en bra lägenhet än. Det vet vi på söndag kväll. Jag blir så pirrig av alltihop!

Jag och några andra mammor bestämde oss för att försöka samla ihop hela föräldragrupps-mamma-gänget på Facebook också. Bara för att kunna kontakta lite lättare. Det är ju nästan lika spännande som bloggen för Aprilmammor!

Nej, jag tror jag måste lugna ner mig en smula från allt spännande. Kanske idag är en kaffe-dag? Hm, apropå kaffe ville Kirsi att jag skulle hälsa på. Jag tror vi får göra det imorgon tidigast. Idag är det för mycket redan! Fast på ett väldigt bra sätt. Bra vad?