Jag blir nog tvungen att skita i detta med viktminskning. Hela internet är fullt med information om att man inte får gå på diet när man ammar, eftersom det frigörs gifter ur fettet när man blir av med det, och gissa var det hamnar? I bröstmjölken.

Och då kan det ju inte spela någon roll om fettet förbränns för att jag tränar så att jag bränner mer kalorier än jag äter, eller om jag äter mindre än jag förbränner. Det är ju samma sak.

Längtar därför till vintern så jag kan gömma mig i stora kläder. Jag hatar min kropp nu. Den var bara fin när jag var gravid och var värd åt älskade bebisen, men nu är den bara jag. Ingenting att skylla på. Bara dålig disciplin som gör att jag aldrig slutar äta. Det spelar ingen roll vad jag äter. Äter man tre portioner äter man mycket mer än man förbränner. Och så skaffar man mer fett innehållande gifter, så det får väl vara så då.

Nu orkar jag inte ens gå ut och gå. Det är varmt idag med och vad är poängen? Dessutom gick jag för snabbt igår, så idag har jag ont i bäckenet. Jag ska gömma mig under ett täcke nu.

Slutar jag motionera kanske jag kan sova igen. Har fått i genomsnitt 6 timmar per dygn i det senaste.