image

Sådär! Jag lyckades minsann dammsuga igår också. När det äntligen var “svalt” här. Bara 25 grader inomhus var det när det äntligen blivit svalare ute än intte så att man kunde vädra. Det var helt galet varmt igår!

Jag orkade inte ens vara ute på balkongen, så alla inplanerade promenader ställdes in. Jag ville gå till netonet och köpa hörlurar eftersom inga av de jag hade hemma fungerade tillfredsställande. Men det är ju nästan 5 kilometer dit, så jag tänkte om.

image

Alla dessa är sönder!

Jag oroade mig för lilltjejen hela dagen. Hon kändes varm, och hon gillade det inte. Jag tog tempen på henne, och den visade 36.7,så det var ingen fara. Blev ju lite nervös eftersom hennes far trodde han fått influensa.

image

Alldeles utan att ha influensa gick det dock bra för cheyen att spy ner både mig och hela sängen. Mitt fel. Hon är så söt och blir så glad när jag ställer henne på min mage, så jag gjorde det massor. Dessvärre verkar det som att hon då spänner magmusklerna på ett sätt som gör att det blir rätt blött och klibbigt framför henne.

Jag var därför tvungen att byta sängkläder innan jag fick sova. Men det var det värt för de skratten från Idun!

Idag kör vi en svalare dag, ok?