Hörrni, idag har det ju varit olidligt hett! Jag hade tänkt att gå hem för att bränna kalorier, men det ville sig inte.

Först tog det lång tid att komma igång på morgonen. Jag och Yosh såg film tills jag inte kunde hålla ögonen öppna längre igår kväll. Det var fett mysigt! Jag fixade gurka och dipp och han fixade film. Bra arbetsfördelning! 🙂

Men när lördagskvällen är lång är söndagsmorgonen kort.

Simon ville äta lunch, så det gjorde vi. Jättesallad nere i hamnen. Mumsigt!

image

Simon ville inte vara med på bild, men jag behövde honom som referens så man ser storleken på salladen!

Det kändes lite semestrigt. Sjukt varmt, vattnet och trädäck på uteservering… Jag tänkte att när det är så trevligt hemma behöver man ju inte åka bort. Fast det behöver man. Man behöver koppla ifrån och få andra perspektiv.

Sedan tänkte jag att jag skulle gå hem, men det ville sig inte då heller, för det var varmt och jävligt, och jag behövde åka buss hem så att Idun fick komma hem. Hon var inte alls nöjd med att vara ute, nämligen, även om jag satt upp en filt på ett jättesmart sätt så det blev skugga i vagnen.

När vi kom hem blev det förstås matning. Faktum är att jag smygstartade på bussen. Så sjukt skönt att kunna mata utan amningsnapp när det behövs! Ibland gör det ont, men för det mesta går det en stund i alla fall, och ibland räcker den stunden för att Idun ska bli nöjd. Efter matning somnade vi i sängen, utmattade som vi var av alla strapatser. Ja, jag vet, det är jätteslött av mig, men nu är jag ju borta från jobbet för att kunna ta hand om bara mig och Idun, så då gör jag det som känns bra, och när man nickar till medan man ger barnet flaskan, då är det dags för en tupplur i min bok.

Detta inlägg skrevs medan jag ammade igen. Nu ska jag koka ersättning, för nu är tuttarna tomma. Tjipp! 🙂

image