Plötsligt hittade jag en prick på Iduns rygg:

image

Jag blev alldeles orolig och tänkte att nu har hon fått hudcancer för att jag hade henne ute i solen idag! Trots solhatt och kläder. Alla vet ju att man kan bli solbränd genom kläder, speciellt ljusa. Eller så blev hon smittad av någon illasinnad bakterie nere på stan. Så ont i magen!

Så jag gjorde vad varje normal människa gör nu för tiden när man oroar sig för kroppsliga åkommor. Först delade jag bilden i mammagruppen på fejsbook. Sedan googlade jag.

1177 hade en radda med prickar som inte var farliga och ett gäng som jag misstänker är farliga som fan. Men jag blev ändå lugnad. Det är jättevanligt att bebisar har en massa skumt på huden som går bort sen.

Jag får hålla koll och kanske ringa BVC imorgon om den… Det är ju nära att släntra dit så de får kolla.