Gravidmage och stök. Sovrummet är det sista jag städar.

image

Inte kom pappa över igår. Han hade fullt upp med jobb. Tyvärr meddelade han inte mig det, så jag tog mig inte iväg någon annanstans heller under dagen. Vet inte om jag haft så tråkigt på min födelsedag någon gång.

Jag hade smärta pga gas i magen hela dagen också, och varje rörelse var smärta. Skulle något bli av behövde någon annan fixa det, med andra ord.

Varför ska man gå med smärta och handla när ens pappa ändå ska komma “på eftermiddagen” och ha med sig mat?

Vid halv fem åt jag det enda som fanns i kylen utöver ärtsoppa: bruna bönor med fläsk. Det hjälpte mot gas i magen. Verkligen. #ironisk

Som tur är kunde jag åka hem till Mathias och Linda och äta soppa och spela med dem på kvällen. Annars hade det inte hänt ett jävla skit på min födelsedag. Det var iaf trevligt. Fast mud är nog inte för mig.

Pappa ska komma idag istället sa han. Vi får väl se. Det är sol nu igen. Jag vill grilla. Men det är väl kanske inte läge.

Jag längtar tills jag blir rik och har råd med en trädgård som man kan grilla i…