Det är mitt fel.

Klart ingen kommer hit om de inte blir inbjudna. Klart ingen bjuder med mig på något om de inte vet att jag vill med. Det är ju bara mitt fel att jag inte säger till.

Det är bara jag som stökat ner här, så att det inte är städat och att jag sitter ensam, det är ju bara mitt fel.

Känner mig oduglig.

Flattr this!

4 reaktioner till “Det är mitt fel.”

 1. Du vet vännen att det är okej att ring mig om du behöver prata om hur *rubbad* du känner dig nu av hormoner och känslor mm. Tycker att du skriver öppenhjärligt och det kan hjälpa andra i samma situation
  kram
  Anne
  0730546278

  1. Åh, vad sött av dig! 🙂 åkte hem till vännerna och såg på serier och beklagade mig, så jag överlevde ikväll, men jag sparar ditt nummer!

 2. Det är inte ditt fel.
  Det är din pappas fel som inte har vett nog att säga att han inte kan komma förbi på din födelsedag, hur nu en förälder inte kan ha tid med sånt… Försöker verkligen ha no judgment här, men jag är ledsen, jag tycker det var riktigt rövigt av honom.

  Vänner som bryr sig brukar fråga om man vill med, om de vill ha en med. Gör de inte det kan man skaffa andra vänner.

  MEGADUNDERKRAM!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.