Helg… Don’t like.

Jag vill nog jobba varje dag. Det finns alldeles för mycket tid för att tänka när man kommer hem.

Jag känner mig elak nu. För att jag gick emot hans vilja. Känns som att jag förstör hans liv. Nu är det ju för sent att tänka på det, men jag mår dåligt i alla fall. Usch, jag har ju försökt fixa allt själv, så att det inte ska vara en belastning för honom… Men det är klart det påverkar. 🙁

Flattr this!

4 reaktioner på ”Helg… Don’t like.”

  1. Svårt att inte tänka, jag hänger på nätet och ser på TV för att kunna stilla mig och sluta tänka, när det är något som blir jobbigt. Eller som ibland när jag bestämt något, så *grubblar* jag vidare på det. Då får jag liksom ta ett allvarligt snack med mig själv och titta på TV, fokusera på det…*kämpa* får en allt göra med livet. kram

  2. Försök att inte tänka på det sättet! Det som hände har hänt 🙂 Han kan avsäga sig allt om han vill eller finnas där, han väljer. Det kommer att gå bra ska du se 🙂 Kämpa på <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.