Mage 34+1

image

Nä, jag har inte klätt på mig. Ja, det är tvätten från i helgen i ikea-kassen. Vaddå, den är ju ren och torr i alla fall! Och ja, den där bokhyllan innehåller typ fem miljoner saker en bebis kan sätta i halsen… 😛 Jag var tvungen att skriva ovanstående. Det var enda sättet ni kunde få en magbild. Och ja, jag är helt nyuppstigen och har inte fixat håret.

Flattr this!

2 reaktioner till “Mage 34+1”

  1. Du är fin som du är rättare sagt vacker, och ingen hade ens lagt märke till det du nämner pga att det är dig vi skulle titta på. och det där du inte orkade ta itu med tar du sen när du orkar eller så ber du någon hjälpa dig, det är tillåtet att be om hjälp har jag förstått (men fortfarande lite svårt att be om det)

  2. Åååh, jag är så glad för din skull :). Och jag måste säga också lite avundsjuk. Jag vill så gärna ha barn jag med. Men du vet, omständigheter.

    Jag hoppas allt med barnet går bra och livet i allmänhet också. Mycket kärlek!

    /Micke

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.