Idag gjorde vi verklighet av en önskan jag länge haft om att se ishotellet! De tar över 300 kronor för entré, vilket är skitdyrt. Jag tyckte dock att det fick kosta vad det ville. Jag skulle se det!

Jag vet inte om jag tycker att det var prisvärt, men jag är himla glad att jag fick se det i alla fall!

image

Man fick gå runt och titta på alla rummen. Det fanns en del enkla rum, och så fanns sviterna, som var unika och varierade i coolhet och skönhet. “The flower” ovan genererade mest wow-ljud från oss, men det fanns en del kandidater till rum som nog hade varit mysigare att sova i.

image

Baren var inte öppen, men man fick titta på den. Jag kan ju ändå inte dricka… 🙂

image

Efter att ha tittat på precis allt gick vi till restaurangen tvärs över vägen. Mat kostade 149 kronor, och jag kan säga att för 3-rätters buffé i den klassen är det väldigt billigt! Skumt att det inte var ocker där med, men jag klagar inte!

image

Sara med Joe i entrén till restaurangen

Personalen var helt sjukt trevliga också och bad till och med om ursäkt för att vi kom 10 minuter innan de öppnade. Jag kan verkligen rekommendera att äta där!

image

image