imageHär sitter jag och dricker te i loungen eller vad man ska kalla det. Rätt mysigt hotell (Hotell E10),men deras idé om vad en buffé är och hur man tillagar gott ris skiljer sig rätt mycket från min uppfattning om saken. Tandborste om man glömt det kostar bara 15kr,och nu är jag ju mätt och har fått gott te, så då kan maten ha fått varit hur den vill. Så kräsen är jag faktiskt inte, och korvgrytan som var det som erbjöds till riset var faktiskt god. 🙂

Imorgon blir det ishotell. Det ska bli så roligt att se! Tänk när de gick till banken första gången och bad om att få låna till att bygga ett hotell som skulle smälta till våren…

På lördag tar jag tåget härifrån Kiruna istället för Murjek, och så kommer jag hem på söndag, precis som det var tänkt. Sedan blir det nog myskväll, för man blir inte riktigt utvilad av att sova på tåg. Fast jag hoppas jag kan vara mindre kissnödig på hemvägen, så kanske jag får sova mera… På vägen upp gick jag på toa hundra gånger, tror jag. Barnet gillade inte riktigt att åka tåg och låg aldrig still!