Nu har jag bäddat ner mig, typ. Det är tydligen 25 grader i kupén, men det känns som 30… Är det något jag inte gjort sen jag blev gravid är det frusit…

Jag är trött efter denna händelserika vecka! Igår ringde Tiap och var orolig för pappa som inte mår så bra… Det gjorde mig orolig och dan och jag ringde Somliga och beklagade mig. När jag pratade med honom ringde Überdarling så jag fick mess… Så jag började fråga massa relationsgrejs. Det var kanske inte så smart. Det är ju jag som är rädd för relationer. Men jag kan inte hjälpa att jag blir svartsjuk…

Sen pratade jag med Überdarling också. Om det. Och det var förvirrande, för jag visste inte vad jag ville. Bara att det nog inte är samma som förut…

Här kommer i alla fall en sån där fot-bild som jag läst att ingen vill titta på:

image

Nu blir det Bones på mobilen, även fast jag får dåligt samvete för att jag tittar utan Somliga…