Ny Android

Somliga var söta och bad min telefon hämta nya versionen av Android. Jag glömmer alltid hur man gör och är inte tillräckligt brydd för att leta noga. Telefonen svarade med att jag hade ställts i kö, ungefär. ”Vaddå, du har plats fem miljoner i kön, eller?”, undrade jag. Jo, det kan ju ha varit något sånt, men igår kväll hämtades den i alla fall. Har jag Jellybean nu? Jag blandar ihop vad för sötsaker de kallar versionerna… Nu har jag i alla fall sådär flashiga mappar som mamma har på sin… Hon har fortfarande bättre telefon än mig. Men så får det vara. Jag har inte räknat med att köpa en ny. Det är ju inte som att den här är dålig, heller. Apropå mamma så fick jag just sms från henne. De är i Afrika och ska till Krugerparken idag. Igår hade de sett en elefant på 4 meters håll! Coolt! Det är nog lite annorlunda mot att se dem på djurparken… Hon kommer ha mycket att berätta för bebisen när den kommer, tänkte jag! 🙂

Flattr this!

5 reaktioner till “Ny Android”

 1. Om det är senaste uppdateringen till sgs2 du har fått så ska det vara Jellybean (eller android 4.1.1/4.1.2) mot tidigare 2.3.6 (gingerbread), om du inte nu hade Ice Cream sandiwich (4.0).

  ”mappar” kom väl med ICS men har funnits längre i tex HTC’s Sense. Den stora fördelen med Jelly Bean är snabbare GUI och webläsare samt stöd för Google Now (du kanske måste gå på market och uppdatera ”google search”), där du får lite skojjiga funktioner. Alla funktioner är inte aktuella för sverige men tex väder, körbeskrivning (alt. lokaltrafik/tåg), platser, foton mfl ska fungera.

  https://www.youtube.com/watch?v=pPqliPzHYyc

  Se den som en SIRI för android.

 2. Jag vet att jag har Ice Cream Sandwich (gott?) på min One X. Skulle vilja ha Jellybean (mums), men vette fan när det kommer släppas till min lur och i Sverige. Hm hm.

 3. Lania: JB har varit ute till One X ett bra tag nu, du kanske måste gå in på inställningar – om telefonen och sen uppdateringar där.

  Är den låst till 3 kanske? Det kan vara därför. Om du har en olåst telefon så finns det ett annat sätt att uppdatera på och det är genom en sk. Rom Update Utility som HTC släpper. En körbar fil (på windows) som uppdaterar telefonen från en tidigare version.

  Du kanske redan har JB men inte vet om det, då JB uppdateringen inte var nån stor uppdatering rent visuelt då HTC Sense inte ser markant annolunda ut.

  Under ”om telefonen” och ”mjukvaruversion” så kan du se din aktuella version, den senaste är 4.1.1.

 4. Du kan ju säga vad det står under ”software version” eller ”mukvaruversion”, tex 1.27.401.12 eller liknande.
  Detta säger vilken version och region, 401 är WWE som är den upplåsta europeiska versionen, med det så kan jag penka dig mot en RUU för din telefon.

  Uppdateringen via RUU kommer dock återställa din telefon till factory defaults, men är officiel från HTC så det är inga problem med garanti eller så.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.