Somliga var söta och bad min telefon hämta nya versionen av Android. Jag glömmer alltid hur man gör och är inte tillräckligt brydd för att leta noga. Telefonen svarade med att jag hade ställts i kö, ungefär. “Vaddå, du har plats fem miljoner i kön, eller?”, undrade jag. Jo, det kan ju ha varit något sånt, men igår kväll hämtades den i alla fall. Har jag Jellybean nu? Jag blandar ihop vad för sötsaker de kallar versionerna… Nu har jag i alla fall sådär flashiga mappar som mamma har på sin… Hon har fortfarande bättre telefon än mig. Men så får det vara. Jag har inte räknat med att köpa en ny. Det är ju inte som att den här är dålig, heller. Apropå mamma så fick jag just sms från henne. De är i Afrika och ska till Krugerparken idag. Igår hade de sett en elefant på 4 meters håll! Coolt! Det är nog lite annorlunda mot att se dem på djurparken… Hon kommer ha mycket att berätta för bebisen när den kommer, tänkte jag! 🙂