Årets första semmelbak är avklarat. Man måste baka semlor. Och det måste göras på en tisdag. Fast Lina kunde inte för hon skulle till sjukgymnast och gym och sen var hon för trött för att alls dyka upp. Det var inte bra. Hon hade aldrig glömt äggen i smeten. Och Simon hann inte göra man-del-massan på ett manligt sätt. Nu måste vi göra om det! =)

Semlorna vart goda i alla fall, och sällskapet var trevligt som vanligt. Eftersom Feffe fått upp sin projektor med tillhörande automatisk duk tittade vi på massa japanska grejer. Nice. Fast jag var inte alls bra på att hänga med i filmen. Jättemånga personer var lika varann och så pratade de fort. Japaner…

Sen försökte jag typ bjuda in mig till somliga för övernattning. Sen kom jag på att det nog inte var en bra idé. Hade inte grejer med mig och det blev sent. Man vill ju inte vara helt död på jobbet imorrn. Ibland är det svårt att sova när man inte sover hemma, eller när någon är hemma hos en. Han hade ingen åsikt, så då åkte jag hem. Sen undrade jag om han skulle tolka in en massa i det. Sen undrade jag om jag tänkte för mycket igen. Jag brukar ju göra det.

Jag tog inte en enda bild på hela kvällen. Jag upplevde istället.

Överväger att sminka mig någon dag, för jag tycker jag ser så himla trött och tråkig ut. Och så behöver jag fixa håret. Vem vill blondera min utväxt? På huvudet alltså. Få inga idéer!