facebookAaaargh! Man skriver något extra bra eller sött i Facebook-appen på mobilen. Det är lite småtraggligt eftersom det är mobilen. Men det gör ingenting. Man klickar på skicka. Kommentaren visas i en sekund. Sedan står det att den inte kunde läggas upp. Ingen förklaring om vad som är fel eller någonting.

Av erfarenhet vet jag att det inte hjälper att försöka igen. När appen väl bestämt sig för att jag inte får kommentera på det inlägget, kommer det aldrig gå, så man får gå till webbläsaren på mobilen eller datorn. SÅ irriterande!

Jag fick ett mini-vredes-utbrott på det idag på lunchen. Folk stirrade storögt.

Det kan ju ha haft att göra med att varje dag har varit jobbig denna vecka. Det har blivit trångt i mig så det är jobbigt att andas. Jag sitter och pustar och stönar och kan inte tänka riktigt. Jag vill bara gå hem och lägga mig raklång och sova…