I helgen lärde sig pluttisen hur man gör för att festa loss i magen. Hela magen skakade på ett nytt sätt av krumbukterna. Det var lite kul, och jag lyckades till och med se en av sparkarna!

Igår (måndag) hittade ungen något nytt att ta avstamp ifrån. Jag hade ju tänkt gå på toa, var jättekissnödig, men jag höll ju på med saker! Då tyckte liten att man kunde stampa på urinblåsan. “Men för i helvete!” tyckte jag och for upp. Tur att jag har bra kontroll på grejerna ändå så ingen olycka hände, men det var ju inte långt ifrån!

Apropå det kommer jag antingen att svära mindre när barnet kommit eller så blir inte ungen så len i truten… Hm, jag misstänker att jag vet vilket.

Här kommer en bild på magen i sängen. Naket! Det är för mörkt för att filma, men ungen är ändå ingen linslus. Den verkar till och med blyg för mig när jag tittar.

image