image

Det var underbart väder idag! -10 och strålande solsken. Jag var sjuk igår och var inte helt frisk idag heller (halsen krånglar), så jag var inte säker på att en promenad var en bra idé. Men till slut sa jag att runt huset kan vi ju gå! Det blev visst lite längre än så, för det var så skönt att vara ute! Och att röra på sig. Jag måste börja promenera mer igen.

Jag funderar även på att försöka ta upp zumban igen lite smått. Vi får se hur det går med det.

Igår orkade jag inte mycket, vilket var tråkigt eftersom Jonas var här och allt. Men jag lyckades i alla fall gå med Jonas till affärn så att jag kunde skicka iväg min BonPrix-retur och så att vi kunde köpa mat. Jag glömde batterier till brandvanarn och kryddnejlikor… igen. Mot kvällen fick pappa komma och hämta oss till den inplanerade middagen.

Pappa lagade entrecote med potatisgratäng och världens godaste bearnaise-sås. Mums.

När jag kom hem tog jag en profil-bild och la ut på facebook. Det dröjde ända tills idag innan någon frågade om det kunde vara så som man ju tror när man ser bilden…

Jodå. Helt oplanerat och knasigt blev det, men jag är bara glad ändå. Även om omständigheterna är lite komplicerade, skulle man kunna säga. Enligt beräkningarna kommer en ny människa till världen 2013-04-30, som jag är skyldig till. Underbart är det! Roligt är ju att kusin Camilla, som är runt ett halvår äldre än mig, väntar bebis 2013-04-29! Det blir ju spännande att se vilken som egentligen kommer först.

Så nu vet ni det!