Julgran

På grund av omständigheter orkade jag inte mycket igår. Jag var så vimsig så att jag glömde julgransljusen och slängde upp allt annat. Men den där stjärnan fick jag upp i alla fall! Lite ståltråd (eller, jag hade nån grön tråd som ska användas till växter så jag tog den) och så sitter den där!

Nu har jag en gran. En mörk gran. Kvällens projekt blir väl att göra om det till en ljus gran. Och att ta hand om tvätten som är upphängd i duschen… Det var egentligen dagens projekt, men… omständigheter!

Flattr this!

5 reaktioner till “Julgran”

 1. Pingback: Johanna Julén
 2. Redan gran? Är inte det lite väl tidigt? 😉
  Vår gran brukade tas in den 22:a och kläs den 23:e. Från och med förra året har mamma och pappa en plastgran, men traditionen är densamma! 🙂
  Älskar när granen står och lyser. ^__^ *myspys*

   1. Ifrågasätter överhuvudtaget inte din rätt att göra som du vill, men jag skulle ändå vilja påstå att det är lite ovanligt att ha gran redan nu. 😀
    Själv plockar jag fram ljusstakar och annat när det vankas första advent, mycket doftljus också, men granen den får fortfarande föräldrarna stå för. Kanske blir det till att skaffa egen gran i nästa boende under nästa år. 🙂

    1. Jag tänker välja att se det så att om det nu är ovanligt är jag inte som alla andra, och det är bra! 🙂 dessutom tycker jag inte det är jul innan man har gran, och det betyder ju att jag får mer jul än många andra i år! Iofs kanske det inte krävs en gran för att alla andra ska känna julstämning. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.