Dagens outfit: jag tror det är snö i regnet

image

Det var länge sen jag körde en sån här! Jag har städat hemma, så nu ser man golvet. I vardagsrummet är det till och med dammsuget. Det var för att jag ville ha tillstånd för migsjälv att ställa upp den nyinköpta granen. För jag pyntade så sent förra året, så i år tjuvstartar jag! Projektet blir nog lagom klart till första advent… 🙂 advent betyder ankomst, förresten. Det lärde jag mig i Quizkampen hemma hos mamma och Göran. Jag var helt säker på att det betydde något annat, så vi fick fel på den frågan. Där ser man.

Flattr this!

6 reaktioner till “Dagens outfit: jag tror det är snö i regnet”

  1. Pingback: Johanna Julén

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.