Fullt.

image

Ja, se här får ju inget mera plats… Här är det förresten ingenting som är piratkopierat förutom sims (ettan) , som pappa köpte åt mig i Singapore. Resten av sims-spelen är riktiga. Kan jag tro att de pengar jag gett utvecklarna under åren kan stilla den där första synden?

Flattr this!

3 reaktioner till “Fullt.”

  1. Pingback: Johanna Julén
  2. Andra halvan är fylld av videoband och annat. Det är minst ett månadslångt projekt att börja med den halvan. Nu har jag förpassat de hembrända skivorna till videobanden.

    Men det är klart. Jag öppnar aldrig de skåpsdörrarna, så man borde kunna hiva ut alltihop.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.