Jag bloggade ju om när Instagram kom till Android, så jag tänkte att jag hojtar nu med. Inte för att jag använder Instagram sådär överdrivet eller förstår det stora med det, men det verkar onekligen som att en del andra gör det.

Random Instagram-bild

Nu kan man alltså flattra bilder på Instagram. Alldeles automatiskt är man alltså flattr-möjlig om man har kopplat sitt Flattr-konto till sitt Instagramkonto. det är busenkelt att skapa kopplingen. Ett knapptryck här bara, så är det klart.

Visste du förresten om att det går att flattra tweets och saker på Soundcloud också? Och kommentarer på bloggar. Och kommentarer, feedbacks och historier på Storybook.se. Och såklart går det att flattra både kommentarer, feedback och frågor på hjälp-sidan på dreamhorse.se också. Automatiskt.

Självklart kan man få flattringar för allt möjligt annat också, bara man lägger in en “sak” på Flattr här. Det finns så många möjligheter!

Det är gratis att ha konto och få betalt för bra saker man sprider på nätet, så om du inte provat än tycker jag du ska skapa konto och känna efter om det inte känns trevligt.

Hela grejen är att allt innehåll på internet är gratis, men om man vill kan man betala lite för det. Eller mycket, om man känner att man får ut mycket glädje av det. Se det som en frivillig TV-licens, fast för internet. Och fast alla dina pengar går till saker du verkligen uppskattar!

Nu när jag googlade runt hittade jag den här sidan som verkar vara ett försök till att presentera Instagram-bilder på ett bra sätt. Får testa lite, tror jag, men här har ni mig på den sidan i alla fall! =)