Gammal design…

Jag har fixat och trixat med designen på Dreamhorse, så nu är den alldeles annorlunda… om man inte har Internet Explorer, för jag fick inte till designen där. Använder man den webbläsaren får man fortfarande dem gamla designen, eller ska få, i alla fall.

Om man inte gillar det nya utseendet går det fortfarande att byta design till den gamla längst ner på sidan… Jag bryter säkert mot kak-lagen där, men jag vet inte om jag orkar bry mig, faktiskt.

Det är en massa annat som hänt också, vilket återspeglas under feedback-fliken om man kikar på färdiga saker.

Gå in och skaffa dig ett konto, vet jag! Jag behöver input för vidare utveckling. I nuläget sysslar jag med att lägga till lite magi. Jag fick förslaget att hästar skulle kunna ha olika färger. Jo, det är ju trevligt, men magiska hästar och vanliga hästar behöver då separeras i tävlingar, tycker jag. Det blev lite att pilla med… 🙂

Här är i alla fall den nya designen:

Ny design, vad tycks?