Sanning på engelska

Idag blev jag glad när jag kollade Flattr-inkomsten €9.99 hade jag fått! Det är minsann inte fy skam med tanke på att det betyder att jag får in dessa pengar utan att visa reklam på mina sidor. Reklampengar brukar inte ge lika mycket, och dessa pengar kommer direkt från läsare och besökare som vill ge mig en slant av olika anledningar. Jag brukar tänka att det beror på att jag förbättrar deras internet-upplevelse, och jag hoppas det stämmer.

Denna månad är det någon som givit mig 5 euro för min engelska blogg, som dessvärre är tragiskt dåligt uppdaterad. Men kanske uppskattas det bara att den finns där? Eller så borde jag börja blogga där lite mer allvarligt…

Här är de mest populära grejerna denna månad.

Sak:Klick:Inkomst:
The truth as I see it1€5.00
Vidde on Flattr7€1.51
Let’s Play the Sims 3 with Vidde – 1:7 – Ending vacation with some baby making2€0.56
Vidde tries games 1-1 Journey down2€0.56
Nästan färdig…2€0.48
Flattr för April2€0.48

Let’s plays är också populära, verkar det som. Jag tycker det är smått märkligt, men de är ganska roliga att göra. Tar mycket tid, bara.

Jag satte över €4.35 till utbetalningar och kommer att ge €5 även denna månad. Min balans på kontot är nu €39.13 så kanske jag får ta ut en slant nästa månad! Om jag inte var så frikostig kunde jag nog ta ut oftare, men det är kul att ge!