Igår på hemvägen irriterade jag mig något på att jag inte tagit några bilder i stallet nu igen. Det är visserligen ganska svårt att få till bilder i stallet, för min kamera är ju så dååålig! Men jag tog några bilder på hemvägen istället…

Jag borde ha bränt massvis med kalorier igår, så den något onyttiga kvällsmaten borde ha försvunnit… Hehe. Jag var helt handlingsförlamad när jag väl kom hem igår. Jag cyklade lite omvägar för turfningens skull också, så Noom-calori-mätaren landade på 959. Ja, jag antar att den menar kcal, men tydligen tycker inte amerikaner om att skriva ut det.

959 är i alla fall en siffra som är skyhögt mycket högre än jag brukar komma upp i oavsett enhet, så jag får nog vara nöjd med migsjälv. Synd bara att jag fortfarande är lika trött i kroppen efter att ha sovit. Vore bra om man orkade cykla till jobbet också, men det brukar lösa sig. Får köra på en lägre växel om det är så. Jag har ju en underbar cykel med växlar nu!

Tjipp!