Jag råkade kanske äta lite för mycket kvällsmat idag igen. Och godis. Och choklad. Vaddå, det var synd om mig! Sådär synd som det är om de flesta tjejer varje månad! Men sedan kände jag mig alldeles försoffad och behövde avbryta dataspelandet för att göra lite Zumba. Mitt i passet ringde pappa, och jag har ju försökt få tag på honom för att planera morgondagen så att låta bli att svara var inte valbart just då, kände jag.

Men på något sätt så tror jag att hela grejen med Zumba är att man ska få upp pulsen i löjliga nivåer och köra allt i ett pass. Jag tror de minikorta pauserna som är inlagda i “spelet” till Wii är superkorta av en anledning. Jag tror inte det är meningen att man ska pausa i 20 minuter medan man försöker (och misslyckas med att) enas om planer för morgondagen. Jag vet fortfarande inte om vi kom överens om att äta tillsammans imorrn eller inte. Vi hade väldigt olika åsikter om vad som skulle ätas också. Pappa kör LCHF, det gör inte jag. För att jag älskar kolhydrater och inte vill ge upp dem mer än jag vill ge upp kött. Kött får man förresten äta fruktansvärt lite av enligt Noom. 🙁

Alla som kör LCHF verkar dock tycka att det är viktigt att övertyga alla andra om att det är det bästa sedan skivat bröd (som man inte får äta om man kör LCHF, väl?). Jag säger inte att det inte funkar, för det har jag sett det göra. Men inte på mig. Jag har inte disciplinen att hålla mig borta från allt jag tycker om, som sushi, nudlar, makaroner och vad-det-nu-är. Udon, hette det så? Det jag tänker på är jag jättesugen på i alla fall (brednudlar, var det nån som sa). Och såna där små mystiska bollar som man kan få ibland. Inte riktigt dumplings, men nästan. Popplers, höhö.

Vars var jag innan jag fantiserade mig bort i ett moln av mat? Jo poängen är att LCHF är gjort för människor som inte vill äta kolhydrater massor med gånger i veckan, och jag är inte en av dem. Ok? Det funkar bara inte, för ris och pasta och nudlar är för gott!

Nämen vänta, jag var någon annanstans innan jag kom in på det sidospåret också! Gudars, vad det ska vara krångligt att skriva ett blogginlägg rakt upp och ner, då.

Jo, jag bestämde mig i alla fall för att köra om från början efter att ha druckit lite vatten och vart på toa. Det ska väl gå bra? De där passen är ju bara en halvtimme långa. Jo, hej du!

Om någon funderar över om Zumba är en effektiv träningsform så kan jag berätta att man blir i alla fall svettig av det. Jag vet inte om jag blivit så svettig av någonting alls förut (mjo det har kanske hänt i intima miljöer tillsammans med en viss person, men det hör inte hit!). Efter halva passet rinner det om en! Jag vet inte om det bara är jag, men jag har svårt att tänka mig det.

Ett och ett halvt pass på så kort tid var lite mer än jag orkade egentligen, men de är så himla hurtiga på den där TV’n jag har (och den går ju inte gärna att ignorera när den är 60 tum och full av folk som hojtar om att “That’s it! Looking good!”. De tvingar en liksom på något underligt vis att fortsätta även fast man mot slutet svär åt dem och hojtar att de inte är kloka som tror att jag kan vara sådär lätt på fötterna efter allt de redan fått mig att göra. Eller… jag är nog inte så vältalig, då. Mer som “Meh… hur… vaffan!!!”, men ni förstår ju att det betyder samma sak.

Nu ska jag fortsätta eftersvettas och se om jag inte har en video att ladda upp på internet för de spelintresserade. =)