Random.org tycker tydligen att mitt badrum verkligen, verkligen behöver städas. Först ville den att jag städade toalett, handfat och spegel, och nu tycker den att just golvet på toan behöver en omgång. Ja, det är sant. Jag tänkte nästan göra det självmant, men jag kom mig aldrig för. Damn you, random.org!

Jo, för jag har en lista med städ-saker man kan göra, och så slumpar jag fram en. Det är bara för att jag får system overflow eller liknande när jag tänker “jag borde städa här”. Det är så mycket man behöver göra för att få fint hemma så jag blir helt snurrig! Nu har jag mått dåligt ett tag, och då släpper jag bara saker där jag står, för det finns ingen energi.

Nu skulle jag inte säga att jag sprudlar av energi, direkt, men jag ligger inte som en böckling utmed mattfransarna och begråter allt som inte blivit som jag tänkt mig heller. Jag FÅR göra det om jag vill! Jag får låta bli att svara i telefon också. Jag får göra vad jag vill, för jag är minsann vuxen, och någon fördel ska man ju ha för att man inte skaffat sig någon avkomma som man behöver hålla ordning på.

Nepp, nu ska jag se om jag hinner med badrummet innan Kent-skivan tar slut.

Det är tårar

Kan man gråta som en karl?

Snälla Du förlåt mig

Jag glömde vem Jag var

snälla sluta lyssna

Glöm allt Jag sa

Jag mår bra

Du måste lämna mig i fred

Jag fetstilade, för det kändes som att det passade in så bra på mig. På mitt liv. Jag hade glömt vilka bra texter de har gjort.

image

EDIT: Hoppas random.org är nöjd med mig nu!