Idag är det onsdag. Halvvägs genom veckan. Det är helt mycket att göra, och jag blir helt knasig om jag tänker på allt samtidigt.

Så det får man inte göra. Tänk på Beppo! En sak i taget får man göra, och tillslut har man gjort allt. Det kan hända att det som ska göras i veckan tar mer än en vecka, men då får det väl göra det då!

Idag ska jag bara göra en sak till. Det är reiki. När det är gjort är jag klar, och det spelar ingen roll hur många ord jag “måste” skriva en annan dag. Min berättelse får minsann vänta.

Min hjärna är förresten lustig. Idag fick jag massage på jobbet, och jag sa till Siv att jag var trött efter all bilkörning (smått livsfarligt att köra så trött, fortfarande) och hon sa att då får jag bara vila en halvtimme då, medan hon knådade på. Vad gör min hjärna då? Jo, den tänker på att man borde ha ett motto om dagen, till exempel “Jag måste ingenting” och “Jag måste faktiskt inte” (ja, jag vet att det är nästan samma, men det är verkligen det jag behöver tänka nu). Eller angående Nano: “Världen går inte under bara för att den inte blir klar”.

Vore det inte kul med en sida som talar om vilket motto Vidde har varje dag? Sånt började jag tänka på. Som om de sidor jag redan har uppe som behöver underhåll inte räcker…

Tydligen kommer det ett nytt Zelda också. Jag har ingen aning. Kan jag spela det? Behöver jag en ny consol?

Nu ska jag bara vänta på att det blir min tur att ha reiki-stund eller vad man säger. Ska läsa lite i medhavd tidning om Blondinbella också. Hon hann med så mycket mer innan hon blev 20 än jag hann…