Attans, varför är det så skoj att pula med hur databaser hanterar information?

Jag hittade ett ytterst trevligt template hos Andreas Viklund. Jag går alltid till honom och kollar först. Rena, snygga designer som inte tar fokus från det man vill presentera… Jag gillar det.

Även om det bara är jag som ska titta på just den här sidan jag bygger så tänkte jag att förhoppningsvis ska jag arbeta mycket i systemet. Då är det bra om det hela är vackert att se på så att man automatiskt blir på bra humör. Det behövs väl kanske egentligen inte, men en extra glädjeknuff sitter ju aldrig fel! Varför göra allt grått och tråkigt om man kan få gratis CSS som piggar upp stämningen?

Nu börjar ögonen gå i kors, så jag får motvilligt ta och ge mig.

Den här helgen har jag hela dagar på mig att pillra med detta. Äntligen. Jag struntar i allt annat. Det här är det jag vill mest, och det jag frustrerat mig mest över att jag inte hunnit med på sistone. Så det så.