Jag håller på att städa lite i min inkorg och infogar en massa filter… Vissa meddelanden vill jag ju dock ska landa i min inkorg först, men automatiskt få en etikett. När jag tycker att jag läst eller hanterat så arkiveras de.

Problemet är att nu vill jag ju flytta löjligt många mail bort från inkorgen (hade cirkus 2500 mail i inkorgen igår när jag började). När man söker i Gmail är sökresultatet bara 20 mail. Irriterande…

Jag letade på Google efter hur man kunde lösa det.

Först hittade jag den här sidan med en massa tips på hur man söker. Det är himla bra, för nu kan jag till exempel söka på “label:nyhetsbrev-reklam in:inbox” för att hitta alla nyhetsbrev som ligger kvar i inkorgen.

Men problemet kvarstår ju att Gmail skriver att hen visar 20 meddelanden av “hundratals”, och jag har ju bättre saker för mig än att sitta och klicka mekaniskt på varje sida…

Här har vi några andra som också är frustrerade. Om de har bättre saker för sig än att klicka och att gnälla om det vet vi ju inte, men… “This discussion is closed to new replies.”, så jag kan inte berätta för dem att jag hittade lösningen!

Här har vi en liten guide där vi bland annat lär oss hur man markerar fler meddelanden än som syns. How handy!

Den var ju inte så jättelätt att upptäcka...

Arkivera mera...

Sådärja, nu var jag av med dem från inkorgen! 🙂