Varje gång jag träffar Sandro, som är ordförande för min bostadsrättsförening, påpekar han att man aldrig ser till mig och undrar om jag bor där egentligen. Jo, det gör jag, men jag är ju lite i farten, ofta. Jag tycker ju att jag har ju synts till tillräckligt för att jag ska börja tycka att det är på väg att bli tjatigt, men det är väl bra att han har något att säga om saken.

Jag hade tur och kom hem lagom för att få ett nytt parkeringstillstånd, så nu kan jag parkera en bil eller gäst(s bil) på parkeringen utanför mitt hus. Gästparkeringen är 4 platser stor, så den är inte att lita på.

Ja, sedan blev det ju fredag och jag försvann iväg till Stockholm. Det kommer jag göra nästa helg med. Pojkvännen bor ju här, och vi hade planerat att umgås och ha spelkväll på lördagen.

Den blev ganska mycket annorlunda än vi hade tänkt oss. Jonas kunde inte, så vi bestämde oss för att ansluta till Ericas spelkväll istället. Hon fick ännu mer återbud i sista stund, så det blev bara jag, pojkvännen och hon. Det var jättebra, för då fick vi ha en massa prat om saker man inte hade pratat om med fler närvarande. Vi picnicade sushi och spelade Stockholmsspelet. Jag vann, för jag gav upp på att svara på frågor och tog flyt-oflyt-kort istället. Det gav massa cred så att jag nästan hade dubbelt så mycket som de andra när spelet var slut. Personligen tyckte jag nog att det var en brist i designen, men jag gillar att vinna också.

Söndagen spenderades med pojkvännen, hans andra flickvän och Arkham Horror. Det har blivit smått mindre förvirrande nu. Men ibland önskar jag att det var ett dataspel istället, för det är så många siffror och variabler så att man måste tänka en massa. Jag gillar att tänka, men just den här helgen har jag mest velat tänka på mitt företag och på hur jag ska utforma webbplatsen vidde.org. Jag har en massa idéer, men oroa er inte. Blogg-delen kommer se i stort sett likadan ut som vanligt. Tanken är bara att det ska bli lättare att hitta vidare härifrån.

Vi spöade i alla fall alla monster i spelet, vilket gjorde att det stora mega-monstret inte fick vakna och förstöra världen. Det var bra. Fördelen med Arkham Horror är att även om man känner sig dålig på det kan man trösta sig med att alla spelare är på samma sida och att de bör hjälpa en om de vill vinna. Till skillnad från exempelvis Battlestar Galactica, där man bör bli misstänksam om någon hjälper en alldeles för mycket utan att man riktigt förstår vad som är bra med att göra så som de föreslår…

En annan liten bra grej som hände i helgen var att vi gick och handlade en kopp till mig, så nu har jag en egen kopp hos pojkvännens! En blå. Den matchar min dator. I like.
imageNu ska jag jobba 14-23 denna vecka. Det är bra för att att man får en massa lediga förmiddagar, men dåligt för att dygnet måste skjutas på. Går inte att lägga sig vid 22 då, inte…