Idag var en bra dag, och det är fortfarande början av veckan! Jag fick hem mitt registreringsbevis, så nu behöver jag inte avboka med banken. Det är bra!

En annan sak som hände var att jag fick veta att jag kommer att vikariera på registry framöver. Så då kommer jag vara registry-tant lite mer på riktigt. Det är väldigt kul, tycker jag! Det har ju blivit en del arbetat där i sommar, och häromdagen kom jag på mig själv med att sitta och trivas på jobbet. Det är lite lyx, tycker jag. Det är inte alla som får jobba på ett jobb de trivs, än mindre en miljö som är så öppen för nya idéer. Förbättringsförslags-listan är ganska lång, men det märks hela tiden att det arbetas på den.

Sen är det ju sån mysig stämning också…

Nu ikväll har jag suttit och filat lite på hur mitt företag ska få lite utrymme här på sidan. Det är inte riktigt klart än, men jag har en hel del idéer! Önskar att dygnet hade fler timmar, för jag är så otålig att få allt klart! 🙂

Nu måste jag sova ordentligt. Tjipp!

image